Samlingsutställning 2022

DOPAG presenterar dispenseringsteknik för elektromobilitet och batteriproduktion

Assembly Show erbjuder varje år innehåll, utbildning och leverantörer som är inriktade på montering, och evenemanget kommer att fortsätta den trenden. Leverantörer, köpare och användare kommer återigen att upptäcka nya monteringstekniker, produkter och tjänster i Rosemont, IL.

Elektromobilitet är för närvarande en av de starkaste tillväxtbranscherna. Elbilar, skotrar och cyklar tillverkas i allt större utsträckning. Efterfrågan ökar också när det gäller mobil energi. Det finns allt fler apparater med uppladdningsbara batterier, t.ex. elverktyg, hushållsapparater och medicinska produkter. Vid tillverkningen bearbetas värmeledande material. Dessa material innehåller vanligtvis en stor mängd fyllmedel för att de ska kunna fylla sin funktion, dvs. leda värme. DOPAG utvecklade och skapade doserings- och blandningssystemet vectomix TC speciellt för bearbetning av dessa typer av fyllda, slipande material.

Teamet från DOPAG US kommer att presentera doseringslösningar för elektromobilitet och batteriproduktion på Assembly Show i Rosemont. Besökarna kan få veta mer om vectomix TC. Det nya dispenseringssystemet är utrustat med komponenter av slitstarka material. De är speciellt utformade för det slipande beteendet hos värmeledande material. Därmed är de skyddade mot överdrivet slitage och säkerställer en konsekvent tillförlitlig bearbetning med betydligt minskade underhållskostnader.

Träffa DOPAG på Assembly Show:

25-27 oktober 2022
Monter 2105
Rosemont, IL USA