Reservdelar och förbrukningsvaror
Reservdelar för doseringssystem och doseringssystem

Reservdelar och förbrukningsvaror

Snabb leverans av DOPAG-komponenter - oavsett var du befinner dig.

Om du saknar en viktig reservdel till ditt doserings- och blandningssystem behöver du få den levererad så snabbt som möjligt. Långa stillestånd försenar ju produktionen och ökar driftskostnaderna. Vi finns här för dig i tider av behov och kommer att behandla dina beställningar av reservdelar så snabbt som möjligt.

Individuella rekommendationer för reservdelar från våra experter

Är du inte utrustad för en nödsituation? Oroa dig inte - våra experter ger dig gärna råd och rekommendationer om reservdelar för ditt specifika doserings- och blandningssystem. Den här tjänsten är kostnadsfri. I slutändan kommer du att veta exakt vilka reserv- och reservdelar du definitivt bör ha i reserv för att snabbt kunna reagera på ett systemfel. Du får originaldelar av DOPAG-kvalitet och minskar dina driftskostnader genom målinriktad planering och noggrann lagerhantering. Du kan minska kostnaderna för en reparation om systemet går sönder eller till och med undvika extra utgifter helt och hållet. Vi erbjuder också användar- och underhållsutbildning, där dina anställda får all viktig information om felsökning och lär sig att själva byta ut komponenter.

Ange följande uppgifter när du beställer:

  • IT-nummer för delbeteckning
  • Maskinnummer för mätsystemet eller komponenten

Skicka oss din beställning med de uppgifter som anges ovan via vårt kontaktformulär eller via e-post till din lokala representant.

E-tjänster

We offer you a range of services online for testing, machine acceptance and training.

Vi anser att den viktigaste byggstenen för ett framgångsrikt samarbete är ett bra partnerskap. Därför erbjuder vi också alla våra tjänster online - oavsett om det är för snabb och enkel kommunikation vid problem med ditt system eller för omfattande tester och utbildning. Vid tester kan du till exempel följa exakt vad som händer på distans via fyra olika kameravyer. Boka ett bekvämt möte och spara tid och resekostnader.

Våra onlinetjänster omfattar bland annat följande:

  • Videoströmning av acceptansprotokoll (FAT) för ditt mät- och blandningssystem.
  • Videoströmning av tester: förberedande möten och diskussioner om testmål, genomförande av tester.
  • Felsökning
  • Utbildning av användare och underhåll