Tjänster
Utmärkt och snabb kundservice

DOPAG-tjänster

The all-round carefree service offering for your metering system: maintenance, repair, testing, training and much more

Din framgång beror på ett fungerande mätsystem. Som din pålitliga partner finns vi här för att hjälpa dig så snart du behöver oss - vi tar hand om allt från att utföra tester och underhåll och reparationer på ditt mätsystem till att beställa reservdelar och förbrukningsmaterial. Vi kan till och med förse dig med system för uthyrning som ersättare eller för teständamål.

Service på platsVårtserviceteam är välutrustat och kan snabbt komma till dig vid behov, oavsett om det gäller underhåll och reparationer eller bara för att ge kompetent rådgivning. Vi kör tester och maskinacceptansprotokoll online i realtid, utan att du behöver vara på plats. Dessutom får du professionella råd från våra ingenjörer om vilka reservdelar du definitivt bör ha i reserv för att snabbt kunna reagera i en nödsituation.

Kontakta oss: vi hjälper dig gärna!

Din kontaktperson

Victoria Faugust
Victoria Faugust Försäljningschef
+46 (0)31 797 48 90
Skicka förfrågan nu

Våra tjänster

E-tjänster

We offer you a range of services online for testing, machine acceptance and training.

Vi anser att den viktigaste byggstenen för ett framgångsrikt samarbete är ett bra partnerskap. Därför erbjuder vi också alla våra tjänster online - oavsett om det är för snabb och enkel kommunikation vid problem med ditt system eller för omfattande tester och utbildning. Vid tester kan du till exempel följa exakt vad som händer på distans via fyra olika kameravyer. Boka ett bekvämt möte och spara tid och resekostnader.

Våra onlinetjänster omfattar bland annat följande:

  • Videoströmning av acceptansprotokoll (FAT) för ditt mät- och blandningssystem.
  • Videoströmning av tester: förberedande möten och diskussioner om testmål, genomförande av tester.
  • Felsökning
  • Utbildning av användare och underhåll