PU-skumpackningar i fokus

Det nya numret av kundtidningen exact rapporterar om lösningar för packningar samt för smörjning, limning och ingjutning.

Vilka är fördelarna med automatiskt applicerade PU-skumpackningar jämfört med manuellt applicerade packningar? Vilka är fördelarna med en automatiserad lösning med DOPAG:s dynamicLine? - I det andra numret av vår kundtidning exact får du veta allt om packningar. Vi presenterar vår lösning för dynamisk blandning, ger bakgrundsinformation om tekniken och använder användningsområden för att visa hur PU-skumpackningar kan appliceras automatiskt.

Limning och kontaktlös smörjningISchweiz kommer världens första rektractable solcellstak att limmas med mät- och blandningsteknik från DOPAG. Vi presenterar hur detta fungerar. Dessutom informerar en teknisk artikel om kontaktlös smörjning, vilka ventiler som finns tillgängliga och vad som är viktigt att veta om tillämpningen. Ytterligare artiklar informerar om lösningar för fordons- och hushållsapparatindustrin.

Den exakta är nu tillgänglig online. Om du vill få regelbunden och automatisk information kan du registrera dig här för att få den kostnadsfria onlineutgåvan.