Nytt bolag i Sverige

DOPAG Metering and Mixing Technology stärker närvaron i Norden med ett nytt bolag.

 

DOPAG utökar sitt globala försäljnings- och servicenätverk genom att etablera ett nytt bolag i Sverige. Från och med 1 september kommer DOPAG Nordic, med bas i Göteborg, serva kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vårt team består av branschexperter med mångårig erfarenhet inom området dispenserings- och blandningsteknik.

 

"Med lokal representation kommer vi närmare våra kunder", säger Stefan Ström, VD för DOPAG Nordic. Kunderna gynnas framför allt av mer personlig rådgivning på plats och snabb service när det gäller underhåll eller reparation av dispenserings- och blandningssystem samt leverans av reservdelar.

 

"DOPAG erbjuder alla tillämpningar från en enda källa - från smörjning och limning till tätning, ingjutning och packning med FIPFG-teknik", säger Walter Weterman, som driver företaget tillsammans med Stefan Ström. "Vi är mycket glada över att kunna erbjuda dessa tekniker direkt till kunder i Norden."

 

 

”Vår ambition är att fungera som värdeadderande och långsiktig partner till våra kunder“ säger försäljningschef Victoria Faugust.

 

Kunderna kan nå DOPAG Nordics hemsida på www.dopag-nordic.com .