DOPAG presenterar en ny produktportal på nätet

Från och med nu kan kunderna välja, jämföra och skicka förfrågningar online.

Snabb tillgång till komponenter är avgörande för en framgångsrik produktion. I DOPAG:s nya produktportal online kan operatörer av doserings- och blandningssystem, systemintegratörer eller andra leverantörer av doseringsteknik nu hitta ett omfattande utbud av komponenter för dosering och blandning. Det handlar bland annat om pumpar, doserings- och doseringsventiler samt komponenter för övervakning och styrning.

För varje produkt hittar kunderna omfattande produktinformation och tekniska data. DOPAG:s kunder kan när som helst få tillgång till produktportalen online över hela världen, jämföra produkter online och beställa dem direkt. Dessutom kan de bekvämt ringa in STEP-filer, tekniska ritningar och servicelitteratur.

Individuella lösningarDenmodulära strukturen i produktsortimentet gör det möjligt att utveckla en individuell lösning som uppfyller alla krav för applikationen. En- och tvåkomponents smörjmedel, lim, tätningsmaterial och ingjutningsmassor med olika viskositeter och egenskaper kan bearbetas. Från olika materialförsörjningssystem och doseringsteknik och ett brett utbud av ventiltyper till processövervakningssystem, erbjuder DOPAG allt från en enda källa. Olika varianter av enskilda produkter garanterar maximal flexibilitet.

Global tillgänglighetTackvare omfattande lager kan DOPAG med kort varsel leverera akut behövda reservdelar samt komponenter för nya doserings- och blandningssystem. Det globala distributionsnätet garanterar konsekventa produktionsstandarder och snabb tillgänglighet för internationella företag över hela världen.

Funktioner och innehåll i portalen för nya produkter:

  • Omfattande filterfunktion för produktval
  • Jämför produkter
  • STEP-filer
  • Tekniska data
  • Servicelitteratur
  • Tekniska ritningar

Upptäck den nya DOPAG-produktportalen:productportal.dopag.com