DOPAG visar dispenseringsteknik för kompositer på JEC 2023

Träffa oss på världens största mässa för kompositmaterial i Paris

JEC World 2023 - världens ledande mässa för kompositindustrin i Paris - kommer tillverkaren av doseringsteknik DOPAG att presentera sin portfölj för bearbetning av kompositmaterial den 25-27 april. Kunderna kan få information från DOPAG:s experter i mässmontern i hall 6, monter E72.

Tillförlitlig bearbetning av polyuretan och epoxi
DOPAG:s doserings- och blandningssystem bearbetar en- och tvåkomponentsmaterial som polyuretan eller epoxiharts exakt. Processäkra och reproducerbara appliceringar säkerställs alltid. Detta gör dem lämpliga för användning inom alla branscher. DOPAG-systemen används inom alla sektorer där det är viktigt med lättviktskonstruktion. Det gäller bland annat bil- och e-mobilitetsindustrin, flygindustrin och byggandet av vindkraftverk. DOPAG skräddarsyr alla doserings- och blandningssystem exakt efter kundens krav och konfigurerar dem därefter. Systemen lämpar sig för alla komposittillämpningar, från limning och tätning via filamentlindning och RTM till infusion och pultrusion.

Nytt doseringssystem för kitttillämpningar
Nytt i DOPAG:s produktportfölj är puttymix. Efterbehandling av rotorblad har blivit allt viktigare på grund av de ökande bladlängderna. För att skydda rotorbladets yta särskilt väl fylls små ojämnheter med kittmaterial i slutet av produktionsprocessen. Med puttymix har DOPAG utvecklat ett särskilt system som perfekt doserar och blandar det tvåkomponents kittmaterialet med dess höga viskositetsvarians.