Nyheter

De senaste uppdateringarna om mätning och blandning med DOPAG

Håll dig uppdaterad och få information om nyheter och viktiga datum. Här hittar du information om nya produkter, kommande mässor, konferenser och symposier.

2024

  1. Mätning av smörjmedel blir alltmer krävande. Vi erbjuder doseringssystem som är mycket exakta och uppfyller alla kundkrav.

  2. DOPAG presenterar lösningar för fordons-, flyg- och vindkraftsindustrin på JEC-mässan i Paris

2023

  1. I DOPAG Component Portal hittar kunder och användare pumpar, mät- och doseringsventiler samt komponenter för övervakning och styrning i olika varianter och storlekar.

  2. Den optimerade kammardoseringsventilen från DOPAG ger ännu högre processäkerhet vid dosering av smörjmedel.

  3. Vid tillverkningen av moderna bilar fettas, oljas, limmas och gjuts eller tätas hundratals komponenter. DOPAG tillhandahåller doseringstekniska lösningar för alla användningsområden från en och samma källa.

  4. Den 25-27 april kommer DOPAG att presentera doseringssystem för bearbetning av kompositmaterial inom fordons-, e-mobilitets-, flyg- och vindkraftssektorn.

  5. DOPAG utökar sin produktportfölj för smörjning och oljning och erbjuder nya lösningar, särskilt för kontaktlösa materialtillämpningar.

2022

  1. DOPAG tillhandahåller dispensersystemen rotordis och rotormix för exakt dosering av fäst- och tätningsmedel.

  2. DOPAG fortsätter att utöka sitt globala distributionsnätverk och inleder ett samarbete med ett erfaret företag i Sverige.

  3. DOPAG is taking the next step and is introducing a new entry-level model of dynamicLine for gasketing applications. 

  4. För tillverkning av hushållsapparater erbjuder vi lösningar för alla tillämpningar från en enda källa: limning, tätning, smörjning, ingjutning, packning, packning. En ny broschyr har publicerats.

  5. LifeCycleLogger 4.0 möjliggör en omfattande online-diagnos av maskinens status och ökar produktionssäkerheten.

  6. DOPAG kommer att presentera sitt produktsortiment för tillverkning av kompositmaterial på JEC World i Paris, världens största kompositmässa.

2021

  1. DynamicLine från DOPAG möjliggör en effektiv serietillverkning för båda användningsområdena med ett enda system, t.ex. vid tillverkning av styrskåp.

  2. Från och med nu kan kunderna välja, jämföra och skicka förfrågningar om doseringskomponenter och pumpar online.

  3. Vilka är fördelarna med automatiskt applicerade PU-skumpackningar? I det andra numret av vår kundtidning exact får du veta allt om packningar.

  4. DOPAG har specialutvecklat doserings- och blandningssystemet vectomix TC för bearbetning av värmeledande material.

  5. Med nya e-tjänster från DOPAG kan kunderna delta i materialtester, maskinacceptanstester eller utbildning online - utan att behöva åka till en produktionsanläggning.

  6. Studenter från ETH Zürich vill bygga världens snabbaste tunnelrobot i en tävling som anordnas av Elon Musk. DOPAG stöder dem med dispenseringsteknik.

  7. Den multifunktionella cellen från DOPAG erbjuder flexibla lösningar för robotassisterad förbehandling eller applicering av lim, tätningsmedel, ingjutningsmaterial och smörjmedel.

  8. Den nya produktlinjen glueLine erbjuder komponenter, t.ex. ventiler och pumpar, samt kompletta system som är speciellt avsedda för dosering av enkomponentmaterial.

2020

  1. DOPAG erbjuder vectomix TC-dispenseringssystemet med specialutrustning för exakt och tillförlitlig bearbetning av värmeledande material.